Istoricul Companiei

Află Povestea din Spatele Firmei Tale De Contabilitate

Noi Suntem Dasid.ro

Societatea noastră, EXPERT AUDIT DASID S.R.L., a fost înființată în anul 1997, având sediul în București, până în prezent. 

• Încă de la înființare, societatea a fost înscrisă în Tabloul Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (C.E.C.C.A.R), organizație a cărui membru este și astăzi.

• Din anul 2001, societatea noastră devine membru în Camera Auditorilor Financiari din România (CAFR), calitate pe care și-o păstrează și in prezent.

• Începând cu anul 2007, societatea noastră devine parte din Camera Consultanților Fiscali (CCF), calitate de membru pe care o păstrează și azi.

Accounting Experts

Societatea EXPERT AUDIT DASID SRL este preocupată de respectarea permanentă a normelor de  conduită și etică profesională, ridicând continuu gradul de instruire și perfecționare  al personalului de specialitate. 

Personalul de specialitate al societații noastre este compus din experți contabili, auditori financiari, consultanți fiscali, experți contabili stagiari precum și auditori stagiari.

24+ Ani De Experiență

Înființată în 1997, compania beneficiază de experiența serviciilor prestate pentru clienți de mărimi mici, cât și mari.

Dedicați Clienților

Indiferent de dimensiunea organizației tale, serviciile noastre respectă standardul de calitate Dasid; Fidelitatea față de client!

Colaborări Globale

Cei peste 24 de ani de activitate au dat naștere unor colaborări la nivel național, dar și internațional. Alături de noi beneficiezi de servicii de anvergură globală!

O Companie Versatilă

Serviciile Dasid se adresează unei game variate de activități; Industrie și Agricultură, Energie, Servicii Medicale sau eCommerce, NGOs, Fashion sau chiar Artă.

Viziunea Ta, Misiunea Noastră.

Valorile Serviciilor Prestate

Misiunea noastră: De a oferi servicii financiar-contabile și fiscale de înaltă fidelitate, în vreme ce susținem antreprenorii și organizațiile lor, pe drumul către succes.

Viziunea noastră: O lume în care fiscalitate devine, cu ajutorul digitalizării, un subiect ușor de înțeles pentru antreprenori și stake-holderi, în funcție de mărimea organizației lor.

Cunoaște Echipa noastră

Oamenii Din Spatele Succesului Tău

Marian Niculae

Economist

Elena Niculae

Director General

Descoperă Portofoliul Dasid

Au Încredere În Noi

Scopul organizației noastre în materie de a întâlni așteptările clienților și de a le furniza soluții,
stă la baza unei misiuni orientate către client, una ce se poate adapta cu ușurință unui
mediu de afaceri schimbător.

Vrei Să Îți Optimizezi Fiscal Afacerea Sau Organizația?

Îndeplinim misiunea ta împreună

Dasid.ro

deține calitatea de membru:

CECCAR

cafr.ro

ccfiscali.ro

aspaas.gov.ro